Rabarbar
Siejemy do inspektu. Nasiona wysiewać w bruzdy o głębokości 1,5 cm oddalonych od siebie o ok. 30 cm.
Enovini® Honeyt o specjalnie wyselekcjonowana, doskonała mieszanka dwóch szczepów drożdży winiarskich, zapewniająca szybką i stabilną fermentację w trudnych warunkach i w szerokim zakresie temperatur. Te cenione "bayanusy" wykazują podwyższoną tolerancję na wysokie stężenia cukrów i alkoholu, dzięki czemu świetnie się sprawdzają przy wyrobie domowych miodów pitnych
. Istotne cechy:
- aktywne suche drożdże - proste w użyciu
- opakowanie 7 g na 10-35 L
- temperatura fermentacji: 15-30°C
- alkohol: do 16%
- pełnia możliwości - przy zastosowaniu pożywek: z witaminą B1 i Kombi Vita
Klienci, których zainteresował ten produkt oglądali również:
Zapraszamy do przeglądania naszego bloga na którym publikujemy porady dotyczące pielęgnacji roślin, nowości w naszej ofercie oraz wiele innych ciekawych informacji.