Estragon
Roślina wieloletnia, wrażliwa na niskie temperatury.
Forma do sera okrągła, fi 7,5 cm na 250 g
Wykonana została z wytrzymałego tworzywa, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Wysokość foremki: 8 cm.
Foremka rekomendowana na 250 g masy serowej.
Wykonana została z wytrzymałego tworzywa, posiada atest dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Wysokość foremki: 8 cm.
Foremka rekomendowana na 250 g masy serowej.
Domowy wyrób sera to jeden z najbardziej atrakcyjnych rodzajów SLOW FOOD. Taki ser najlepiej smakuje ze świeżym, pachnącym chlebem i winem - również domowej produkcji., Warto jeść zdrowe, samemu tworzone sery i degustować je w miłej atmosferze, w gronie bliskich i przyjaciół.
Klienci, których zainteresował ten produkt oglądali również:
Zapraszamy do przeglądania naszego bloga na którym publikujemy porady dotyczące pielęgnacji roślin, nowości w naszej ofercie oraz wiele innych ciekawych informacji.